jan 8, 2021, 7:57 p.m.

PADEL PADEL PADEL PADEL PADEL PADEL PADEL PADEL PADEL


Beste tennis- en (binnenkort ook) padelliefhebbers.


Vooreerst onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Hopelijk is iedereen gezond de laatste maanden doorgekomen en mogen we elkaar binnenkort weer op een sportieve manier op het plein of een ontspannende manier in de kantine ontmoeten.


Met veel plezier kunnen we jullie vandaag aankondigen dat we vanaf 15 FEBRUARI terug de sportschoenen  mogen aantrekken om ons uit te leven op onze 2 gloednieuwe padelpleinen. De uiteindelijke werken zijn zaterdag 9 januari van start gegaan en onze velden zullen half februari speelklaar zijn als de weergoden ons gunstig gezind zijn. We  houden jullie sowieso op de hoogte. Als je graag zou willen kennismaken met padel, maar niet goed weet hoe eraan te beginnen (materiaal, regels, ...) surf dan even naar onze website www.tcotciris.be  of stuur een mailtje naar padel@tcotciris. Wij helpen je graag verder.


 Alle info over :

- lidmaatschappen

- mogelijkheden voor losse verhuur en/of 12-beurtenkaarten

- (en binnenkort ook)reserveringswijze en -mogelijkheden

- prijzen

en nog zoveel meer, kunnen jullie terugvinden op onze vernieuwde website www.tcotciris.be.


PADELINTERCLUB : Indien er interesse zou zijn om Padelinterclub te spelen, dan vragen we jullie om DRINGEND, een mail te sturen naar padel@tcotciris.be  met in de titel 'INTERCLUB PADEL', om dit te melden. Wij contacteren jou dan voor verdere info. Doe dit wel uiterlijk op 17 januari, anders krijgen we dit niet meer op tijd geregeld. Meer info kan je alvast terugvinden op http://padel.tcotciris.be/nl/interclub/ 


 Met vriendelijke groeten en hopelijk tot binnenkort.


Het Bestuur